Landhuizen Landhuizen Woonhuizen Boerderijen Keukens Meubelen Badkamers VOORPAGINA   |   IN ONTWERP  |   GEREALISEERD   |   VISIE   |   WERKWIJZE   |   CONTACT Zeerover Architecten Projecten in ontwerp visie werkwijze contact

Boswoning

Project   : 2006-W-33

Opgeleverd: 2007

Plaats    : Zeist


Bij dit huis was de aansluiting van huis en tuin verre van ideaal en ook de knaloranje betegelde keuken was aan renovatie toe.

Over de gehele breedte van het pand is de achtermuur vervangen door een te openen pui. De keuken en eetkamer liggen daardoor nu direct aan de tuin.

De keuken en eetkamer worden gescheiden door een haard op tafelhoogte.

In de woonkamer zijn

en  suite- en vaste  kasten aangebracht.

Door een nieuwe balustrade is het balkon weer in ere hersteld. De gerenoveerde badkamer en slaapkamer hebben daardoor weer een toegang naar buiten.